Újszerű, jó minőségű használt kismamaruhákkal várunk Benneteket már 2 helyen Budapesten.
- Pest 1133 Visegrádi u. 28.
- Buda 1024 Lövőház u. 24.

Üzletünk kínálata folyamatosan változik, frissül, érdemes hozzánk gyakran visszalátogatni!

Használt kismamaruháink Angliából és Amerikából érkeznek. Üzleteink kínálatait folyamatosan, hetente több alkalommal frissítjük; így érdemes hozzánk gyakran visszalátogatni. A hozzánk érkező ruhák többszörös szűrésen mennek keresztül, így csakis a legjobb minőségű ruhákat tartjuk. Sőt, vannak köztük teljesen új ruhák is, melyeken még az eredeti cimkék is rajta vannak; de vannak alig használt darabjaink is, melyeket jó szívvel tudunk Nektek ajánlani. Csakis azt forgalmazzuk, melyeket mi is szívesen hordanánk! Nálunk forgalmazott minden kismamaruha kifejezetten kismamaruhának készült, tehát csak szimplán kismamásra hasonlító szabásúakat nem tartunk. Mindegyik üzletünk kínálata változó, így érdemes akár több boltunkba is ellátogatni. Méretek miatt ne aggódj, XXS-től XXL-ig tartunk mindenféle csodaszépet.

Nálunk a minőség megfizethető!

Üzletünkben garantáltan megtalálod az ízlésednek megfelelő, fiatalos kismamaruhákat, és a méretek miatt sem kell aggódnod (XS-től akár XXL-ig)!

Látogass el hozzánk, próbáld fel melyik fazon Neked a legkényelmesebb!

Mert minden Kismama a legjobbat érdemli!

Nincs szebb a ragyogó arcú, pocakot növesztgető Kismamáknál. Hidd el, NEM kell lemondanod a korábbi öltözködési stílusodról, csak azért mert kisbabát vársz! Nálunk megtalálhatod a mindennapi divatos ruhák kismama változatát, farmerektől a szoknyákig. Légy Te is Csinos Kismami, hisz a szépséghez a divatos külső is elengedhetetlen. Ebben szeretnénk a segítségedre lenni, és még a pénztárcádat is megkíméljük.

Mindez hogyan lehetséges?

Nálunk csak a legjobb minőségű, angol és amerikai új és alig használt kismama ruhákat találod meg a legnagyobb márkák széles választékából, a bolti árnál akár 90% -kal olcsóbban, a legkisebb méretektől a legnagyobbakig.
Gyere be üzletünkbe, próbáld fel, Neked melyik a legkényelmesebb! Nézz be hozzánk, és válogass kedvedre!