QueenMum OUTLET NYÁR. SZUPER DÖGÖS, SZŰK NYÁRI NADRÁGOK, felsők, szoknyák, ruhák érkeztek, és az eredeti árhoz képest legalább 60%-kal olcsóbbak a HelloMami üzleteiben. ÉS HelloMami kártyával ezekre a termékekre is extra 20% kedvezményt kaphatsz. Erről nehogy lemaradt, csak 300 db érkezett!

KISMAMA RÖVIDNACIK nagyon sok fazon, rengeteg szín, szövet, farmer, fekete, fehér, bézs, és még sok más. OUTLET ár: 5900 FT csak a HelloMamiban! (eredeti ár 9900 Ft-tól..) (használt rövidnacijaink is vannak 3900 Ft-ért!)

MINDEN AMI LEN!!! NYÁRI LEN NADRÁGOK sok színben, fazonban, fekete, fehér, barna, zöld..hosszúnacik OUTLET ára: 7900 Ft-tól (eredeti ár 15.000 Ft-tól) (használtak 3900 Ft-tól) halásznacik 5900 Ft-tól (használtak 3900 Ft-ért).

LEN szoknyák, ruhák, MINDEN AMIRE a KISMAMÁKNAK SZÜKSÉGE VAN!

ÚJ és HASZNÁLT KISMAMARUHÁK a legnagyobb angol és amerikai márkák széles választékából.

Nálunk a minőség megfizethető!

Üzletünkben garantáltan megtalálod az ízlésednek megfelelő, fiatalos kismamaruhákat, és a méretek miatt sem kell aggódnod (XS-től akár XXL-ig)!

Látogass el hozzánk, próbáld fel melyik fazon Neked a legkényelmesebb!

Mert minden Kismama a legjobbat érdemli!

Nincs szebb a ragyogó arcú, pocakot növesztegető Kismamáknál. Hidd el, NEM kell lemondanod a korábbi öltözködési stílusodról, csak azért mert kisbabát vársz! Nálunk megtalálhatod a mindennapi divatos ruhák kismama változatát, farmerektől a szoknyákig. Légy Te is Csinos Kismami, hisz a szépséghez a divatos külső is elengedhetetlen. Ebben szeretnénk a segítségedre lenni, és még a pénztárcádat is megkíméljük.

Mindez hogyan lehetséges?

Nálunk csak a legjobb minőségű, angol és amerikai új és alig használt kismama ruhákat találod meg a legnagyobb márkák széles választékából, a bolti árnál akár 90% -kal olcsóbban, a legkisebb méretektől a legnagyobbakig.
Gyere be üzletünkbe, próbáld fel, Neked melyik a legkényelmesebb! Nézz be hozzánk, és válogass kedvedre!